Moninkertaistimme tuloksemme

– Tuloksemme on moninkertaistunut sen jälkeen, kun aloimme hyödyntää SCMn järjestelmää ja valmennusta, kertoo Johan Karlsson Oy Nylund Ab:n toimitusjohtaja.

Nylund Oy:n perusliiketoimintaa on tekninen tukkukauppa, teknisten tuotteiden tuonti eri päämiehiltä ympäri maailmaa.

 

Selkeä kokonaiskuva – tiedot automaattisesti ajantasalla

– Ohjelma on integroitu meidän ERP:n kanssa. Tilaus-toimitusketjun tiedot päivittyy automaattisesti. Näin meillä on koko ajan selkeä kuva siitä, missä mennään, kuvailee toimitusjohtaja Karlsson.

Tästä on tullut meille tapa toimia. Seuraamme ja hyödynnämme järjestelmän tarjoamaa tietoa jatkuvasti

SCM:n avulla oleellinen tieto on aina saatavilla

– Se on webbipohjainen järjestelmä, jota on äärimmäisen helppo käyttää. Sillä pääset missä tahansa kiinni tarvittaviin tietoihin, vaikka puhelimella. SCM:n käyttäjänä sinulla on aina tiedot käytettävissä nopeasti ja luotettavasti.

-Tästä on tullut meille tapa toimia. Seuraamme ja hyödynnämme järjestelmän tarjoamaa tietoa jatkuvasti, kertoo Karlsson tyytyväisenä.

Asiakastyytyväisyys ja -kannattavuus on parantunut

-Tämä on edesauttanut sitä, et asiakkaat ovat meihin tyytyväisempiä. Samalla meidän kannattavuus on selkeästi parantunut. Tietysti tässä on ollu useampia toimenpiteitä, mutta SCM:n sovellukset ja valmennus ovat olleet oleellinen asia tuloksen parantamisessa.

Helppo käyttää ja suositella

– Tämä systeemi on hyvä ja se on luotettava ja helppo käyttää. Voin suositella, päättää toimitusjohtaja Johan Karlsson, Nylund Oy.

Heräsikö kysymyksiä?

Katsotaan voisimme olla avuksi teillekin. Ota yhteyttä.