Tilaus-toimitusketjun hallinta: Digitalisoitumisen haasteet -kirja

Kirja on toimitusketjun hallinnan perusteos.  Se on tarkoitettu yritysjohdon käytännön apuvälineeksi tuottavuuden kasvattamiseen. SCM Bestin perustajan Jouni Sakin kirjoittama kirja valottaa digitalisaation toimitusketjun hallintaan tuomia haasteita ja sen vaatimia toimia.

-Suosittelen muillekin, jotka haluavat ymmärtää omaa bisnestään paremmin –

Kun luin SCM Bestin perustajan ensimmäisen toimitusketjun hallinnasta kertovan kirjan 10 vuotta sitten, niin olin jo ihan liekeissä. Siitä alkaen on tehty yhteistyötä SCM Bestin kanssa.

Petri Tiitola

Toimitusjohtaja, Prima Pet Premium Oy

Kirja on perusteos toimitusketjun tuottavuudesta kehittämisestä kiinnostuneille toimijoille.

Teos auttaa tunnistamaan ja kehittämään digitalisoituvan toimitusketjun johtamisen tunnuslukuja, lisäarvon mittaamista, kulujen kartoitusta sekä hankintatoimintaa muuttuneessa toimintaympäristössä.

Digitalisoituminen tuo johtamiseen, hankintatoimintaan ja logistiikkaan uudenlaisia haasteita.

Jouni Sakin, SCM Bestin perustajan kirjoittama teos antaa kokonaiskuvan tavarakauppaan ja valmistustoimintaan liittyvistä tavaravirroista ja niiden hallinnan menetelmistä digitalisoituvassa toimitusketjussa.

Jouni Sakin uusin kirja tuottavuuden ja tehokkuuden kehittämisestä

Kymmenkunta kirjaa toimitusketjun hallinnasta kirjoittanut Jouni Sakki tuo tässä kirjassa uutta erityisesti digitalisoitumisen vaikutuksista B2B-liiketoimintaan. Uutta kirjassa on myös eri toimialojen tehokkuuden tunnusluvut. Samoin näkemykset vähittäiskaupan sekä hankintatoiminnan toteuttamisesta globaalissa taloudessa.

Tilaa kirja tai pyydä meitä tuomaan se tullessamme

Tilaa teos  e-kirjana täältä tai sovi kanssamme tapaaminen niin tuomme kirjan perinteisessä muodossa tullessamme.

Kirja soveltuu hyvin myös ammatilliseen täydennyskoulutukseen, oppikirjaksi tiede‐ ja ammattikorkeakouluihin ja kaikille, jotka haluavat kehittyä eri liiketoiminnan ja logistiikan tehtävissä.

Heräsikö kysymyksiä?

Katsotaan voisimme olla avuksi teillekin. Ota yhteyttä.